Siis ei herranjumala! Sarveiskalvot käryämässä ja slaagia odotellessa! MAAILMANKUVANI ON JÄRKKYNYT! EI tsiisus sentään oikeasti luulin että sanonta: "ooppera ei ole ohi ennenkuin lihava nainen laulaa" MUTTA SIIS SAATANA MIKÄÄN EI RIITÄ!

http://www.youtube.com/watch?v=t792FXXBBbg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=2tTkZyaViAQ

Itsesuojeluvaistoni on kadonnut kokonaan, menetin kuuloni etsiessä kyseistä linkkiä! Vaistomainen puolustusmekanismini on täyttäny korvakäytäväni korvavaikulla ja hyydyttänyt sen verellä! haarukalla silmääni kalastellessa tässä yritän samalla avautua puolisokeana  viikatemies olkapäällä! Eikö tämä jo riitä ! VUODESTA TOOOISEEN samaa paskaa JA KAIKENLISÄKSI SAMA PASKANAAMA!

ELI KIPINÄVUOROSSA ON http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaisen-sensuroimaton-alastonvideo-nyt-taalla-katso-ja-hammasty

Siis _TULE_JA_HÄMMÄSTY_ tule ja koe seppuku välittömästi pelastaaksesi sielusi kiirastulesta!

En ymmärä mikä ihmisiä kiinnostaa tässä henkilössä?, eikö voitaisiin vain unohtaa ja antaa elää ikiomaa teiniunelmaa lopunelämäänsä suljetulla saarella (ahvenanmaalla) Eiköhän parhaat päiväsi ole tulleet menneet ja koettu jo edellisessä elämässäsi Kermit-sammakon kanssa! Tosielämän dr. jekyll & mrs hyde!

Surullista antia tämän elämäntarinan seuraaminen, jos tästä henkilöstä julkaistaan joskus elämänkerta lupaan katsoa sen ja ostaa jokaisen oheistuotteen!

 

-kirjoittajan aforismi: miten voisit valita mitä haluat elämässä jos valinnanvarana ei ole se mitä haluat"-