Pahennuksen takaisen viikonlopun jälkeen voin paneutua oikeaan vitutuksen hornankattilaan.

Suomen kansan sekoittava ilmiö BIGBROTHER!

On suihkukameraa, 24/7 , eXtraa, tekstaripeliä ja TIETENKIN jokaisen sohvaperunan viikon huipennus HÄÄTÖÄÄNESTYS. Tein virheen!(KADUN)Katsoin viime sunnuntain häätöäänestyksen jo valmiiksi puolikuollein aivoin.

En tiedä kumpi tuntui pahemmalta, se että  on työntänyt kahdeksan tuntia herkkucocktailia sisältäen sappinesteitä, verta ja lukemattomia määriä muita eritteitä ulos saastuneesta kehostani vai katsoa jakso tätä realityohjelmien kermaa!

silmäni sulivat ja aivotoimintaa edistävät reseptorit poksahtelivat iltalehden otsikoiden tahdissa: "BB-MARI sitä , BB-Paul tätä" Eniten vitutti tämä nasaaliääninen seurapiirilutka jonka talossa oleminen aiheutti luultavasti monelle muullekkin lieviä depressio tiloja.

BB-Mari: "Seinäruusut jäävät taloon lillumaan"

lainaukset iltalehdestä:

Mari uskoo vahvojen persoonien jakavan mielipiteitä, ja joutuvan tämän vuoksi kotiin.

- Vahvimmat lähtevät kotiin, ja seinäruusut jäävät sinne lillumaan, Mari kommentoi Netti-tv:lle.

 

Kyseisen henkilön "vahva"persoona ja mielipiteet on bongattavissa joka kaupungin Onneloista, sensseistä ja love hotelleista!  Voisin kuvitella että tämän henkilön itsekuva on yhtä vääristynyt kuin sokean uusnatsi neekerin. Millä helvetillä kyseinen henkilö voi laukoa kommentteja "seinäruusuista" kun itsellä tulevaisuudenkuva tulee olemaan Tukiaisen mieli Mervi tapolan nykyisessä ruumiissa!  Muistan viimeisen kerran heittäneeni cocktailin tuoppiin kuullessani lauseen "Oon pettynyt itseeni jos tipun TÄLLÄISIÄ kilpakumppaneita vastaa" olisin ollut pettynyt jos piripäissään päivästä toiseen pyörivä MARIKA tai peruukkipäistä karvatonta kissaa muistuttava Mia olisi tippunut ennemmin kuin tämä massatuotanto HOTTIS!(nimet luntattu)

-BB-MARILLE RAKKAUDELLA(fani postia)-

HEI!

Olit paras siellä talossa! Kumpa joku olisi aivan ohjelman alussa hoksannut muurata sinut sinne saatanan_TALON_ takaseinän sisään! Olisin niin halunnut nähdä sinut koko tuottarin siellä talon sisällä kertomassa tarinoita "_JET-SET-ELÄMÄSTÄSI_" joka rajoittuu helsingin seduloihin! Ei mulla muuta heippa!

 

 

Sen verran syyhyttitaas että en jaksa edes lukea läpi onko virheitä JA ONHAN NIITÄ