Turha jauhaa yhtää enempää paskaa otsikon lisäksi vaan siirrytään suoraan asiaan!

 

Aattelin eka että alanko kirjoittamaan tätä, mutta jossain vaiheessa vihantunteeni olisi kumminkin kasvanut liian suureksi ja en olisi malttanut olla avautumatta tästäkin paskakasasta. Piti  vartavasten tämän takia ottaa yhteys hallitukseen puhelimitse jotta saa ensifiilikset jaettua syljen täyttämään puhelimeen.

 

Luin iltalehdestä uutisen koskien tulevaa kuorosotaa ja välittömästi artikkelin luettuani aloin tuntea etovaa kyrpiintymistä tähän nykyiseen "kuoronjohtaja kaartiin" ja purskautin muutaman desin oksennusta suuhuni. Lainaten suoraan iltalehdestä:

 

"Oulusta kuoronjohtajaksi on valittu Suvi Teräsniska, Vantaalta Meiju Suvas, Helsingistä Emma Salokoski, Pihtiputaalta Pete Parkkonen, Kuopion kuoronjohtaja on Reckless Love -solisti Olli Herman ja Lahdesta mukaan lähtee rap-artisti Aste."

 

Kiteytän tämän pienen pahanolon tunteeni jälkimmäiseen alleviivattuun ja lihavoituun ihmispaskaan, Mies joka pääsee väkisinpakerretulla valtavirtaripulilla ja  päiväkotilapsen tekemällä musiikkivideolla: radioon, televisioon ja teinityttöjen (miksi ei myös vanhempien "HOPPICHICKSISISISIEN" ) mp3 soittimiin ja kotibileisiin soimaan repeatilla ilman loppua..... SSSSSSULATTAA AIVOJA NIINIIN::::::::::S

Viimeinen silaus omakohtaiseen vitutukseeni olisi jos tämä kyseinen herra päättäisi jokerikappale vaiheessa,että "vedetään poikkeus sääntöön kuorossa" TÄSSÄ VAIHEESSA kun / jos tämä "VIRHE" pääsee käymään suorassa lähetyksessä niin ainut poikkeus sääntöön mitä minä toivon on se, että EUTANASIA sallitaan suoritettavaksi kyseiselle henkilölle.

 

Ps. Olli Herman vituttaa jo pelkällä fyysisellä olemuksellaan suunnattoman paljon.

 

Faktat tiskiin.

http://www.youtube.com/watch?v=u4VQtf9q-SI