Mikäs siinä nykyään on, että ihmiset ei voi liikkua polkupyörällä! Kompakti vikkelä ja taloudellinen tapa siirtyä pisteestä a pisteeseen b!

Läpi kesän ihmettelin miksi polkupyöriä ei näy missään? Käveliöitä ? PRRRRRRRRRRM WRUUUUUUUUM, ja sieltä tulee "MOPOMIITTI" 200miljoonaa pienempää ja isompaa kuljettajaa mitä hienoimmissa päristimissä( JA AI VITTU NE ÄÄNET!) ja kirsikkana kakun päällä MOPOAUTOT suoraa naamalle vittuilua normaalille kanssa autoilijalle!'

Nykyään 75% polkupyöräilijöistä on yli kolmekymmentä vuotiaita? mitä helvettiä täällä tapahtuu ! Yleiskunto nuorilla riittää sen helvetin mopon käynnistämiseen, missä normaali liikunta?! Allekirjoitan itselle tämän laiskuuden hinnan, 800metriä töihin matkaa ja JOKA aamu poikkeuksetta starttaan japanin ratsun ja surautan töihin! Autolle on puolet matkasta työmaalle koska autopaikka väärän talon pihassa! Veikkaan että rantojenmiehet jotka nielee lasolia päivästä toiseen ja maksa muistuttaa lähinnä paistettua kananmunaa on paremmassa kunnossa kuin puolet mopolla päristelevista nuorista! HIRVITTÄÄ katsoa kun skootterissa edellä istuu 16v teinityttö ja moposta jäljellä rengas, KOKO pieni muovinen pakastinrasia uponneena persvakoon, bensalenkkarit tuunaa mopojaan (he ketkä niiden alle mahtuu) KENELLÄ ON KOVIMMAT ÄÄNET ! MENEEE tÄYSII"!

Onko ihmisistä oikeasti muodostumassa niin saatanan laiskoja että työpäivän jälkeen ainut efortti mitä tullaan näkemään on kuselle meneminen ellei se sairaalasta varastettu SORSA ole juurtunut siihen kullinvarteen?

ETENKIN vituttaa lihavat ihmiset jotka eivät tajua pukeutua oikein, ANTEEKSI tämä on vain minun mielipiteeni en tykkään siitä, että joudun päivästätoiseen katsella kesäisin enemmän ja vähemmän michelinukkoa muistuttavia HAHMOJA. VARSINKIN jos kyseessä on "nainen" joka pitää itseään HOTTINA! Koska se ei ole minun mielestä kaunista jos hahmo muistuttaa meikattua syöttöporsasta turvaliivit päällä, Liian pienet räikeät paidat jotka varmasti vetävät huomin sinuun, ellei joku ole jo ehtinyt huomata roikkuvien poskipäitesi alta pilkoittavaa kolmoisleukaa mihin on eiliset hesburger majoneesit jäänyt jemmaan! Jalat on kuin uppotukit ja sepsistilassa sammuneena tarvitaan vähintään hallinosturi ja pari tunkkia jotta vatsahuuhtelun suorittaminen olisi mahdollista!

TÄSTÄ kaikesta kyrpiintyneenä aloitan vastalauseen MENEN LENKILLE! JA SEN JÄLKEE KEBABILLE(pitäähän kolesteroolia nostattaa)

Vuodatuksen laukaisi surullinen näky ylä-asteikäisistä nuorista