Päivän pohdinta...

Voiko ihmisen mielipiteet ja maailmankuva avartua samanlaisessa hetkessä kuin suhteellisuusteorian luoja Albert Einstein koki? Voiko periaatteet, mieltymykset ja tulevaisuudenhaaveet kääntyä päälaelleen omenan tippuessa kuuppaan?!  Tämä on retorinenkysymys teille kaikille jotka luette tätä (max 2 henkilöä) .

EI VOI!

Anonyymisuoja katoaa tämän kirjoituksen myötä mutta lyhyehkö keskustelu iski palaviatikkuja kynsieni alle ja veri pakeni vihanhallintakeskuksesta! En paneudu tähän asiaan vielä enempi koska huomenna voi taas kirjoitella kuinka paljon vituttaa enempi niin säästetään koko paketti parempaan hetkeen.

 Oli pakko jatkaa hetken pohtimisen jälkeen... Allekirjoitan täten itselleni kaksinaismoralismin. Asioista joista itse valittaneena, verta kuseneena ja tiiliskiviä paskoneena olen saarnannut ja halvekusunut on tullut ajan saatossa tavakseni. Nämä tosin ovat pieniä asioita ja eivät hetkessä muuttuneet. Pieni hetki päivässä vitutuksen purkamista tänne lievittää arkielämän paskakokkareita aivoissa. Kai se saatana on totta että anonyymisti yksin kirjoitellen päiväkirjamuodossa henkilökohtaisia antipatioitaan auttaa hyväksymään osittain oman mielen vääryyden, tietenkin se viharipulikohtaus suihkuaa islannin geysiirien lailla rektaalista kaikkien teidän kasvoille.  Kuten sanottu: -"pienen miehen vitutus ei liikuta muita, vaan aiheuttaa korkeintaan lisä vittuiluita"-

 

-"Look motherfucker, my words damage an slaughter
a raging alcoholic like the presidents daughters"-