Mikä vittu siinä on että viinaa juodessa pyrkii aina mahtavimpaan itsensä julkiseen häpäisyyn? Voisi vaan jäädä sinne ensimmäiseen kapakkaan tiskille notkumaan ja nauttia humaltumisesta rauhassa ilman ylimääräisiä häiriötekiöitä! MUTTA EI!

Vittu sitä pitää lähteä kiimaisten keski-ikäisten naisten / miesten taivaasaan RAMRAMRAM hukuttaa se viimeinen elossa oleva aivosolu jollain myrkkytuopilla ja kadottaa maailman taju. "MORO!" "EI KUULU MITÖÖ" "homo hoMO HOMO" tälläisten puheluiden jälkeen voi taas analysoida omaa persoonaa pienessä chardonnayssa ja hei EI OLE HYVÄ jätkä se jätkä joka tulee vodkan toimittua! Lähinnä tykkää aiheuttaa pahennusta ja se oli tälläkin kertaa ainoa prioriteetti! Kysyn vain että miksi sinä oviloikkari et voinut vaa nakata minua sieltä pihalle siinä 12 aikaa kun tilanne oli vielä suhteellisen vakaa, järki lähtenyt mutta julkinen häpäisy aiheuttamatta.

Viinapäissää on aina niin helvetisti massia että voi heittää blackjack pöydästä grindatut pelimerkit SUORAAN sinne helvetin tanssilattialle, KOSKA tiskillä oli jonoa enkä nanosekunnissa saanut niitä vaihettua normaaliksi rahaksi! HEY HO TAKE MY MONEY! siis mikä vittu sua käskee rotkauttaa semmosen savikiekkosateen sinne ja vielä olla siihen päälle "VITTU MÄ OOON HYVÄ JÄTKÄ" ilmeellä katsella ku ihmisiä vituttaa nuori heppu tulee pelleilemään ja EI SAATANA semmonen virne naamalla ku ois lotossa voittanu! oikea status -74k! Väärille henkilöille menny puhumaan paskaa hyvä äijämetodilla SISI EIASDAKS vittu nyt on fiilis kuin tukiaisella saatana se vain nauttii tästä olotilasta itsehän halveksun tällähetkellä omia tekemisiäni tosin onneksi sentään menen kauniimmasta naisesta kuin tukiainen niin siinä on minulle ainut lohtu!

Illan viimeinen häpäisy oli kyllä se luksus! olin jo onnelisesti 100m taksijonosta ja se olisi kyllä hienosti pelastanut tilanteen mutta auta armias pitää törmätä vanhaan kaveriin "lähe viel hei käymää tossa nii noudetaa toi mamma sieltä" JA SUURIMMAN TEINIHELVETTI KREISIBAILAUSDISKON ETEEN"  oli pilkku kaikki tulee ulos ja SITTEN ALLEKIRJOITTANEENA pitää se helvetin HATTIWATTI ottaa raittiiseen (lainattu ilmaisu) ja huudella soidinhuutoja ! SIIS MIKÄ VITTU MENEE TONNE AIVOLOHKOON! täten mietin kastraatiota leipäveitsellä. Kieli kuuluisi syöttäää koirille ja tirriäisestä tehdä jauhelihaa! SIIS vittu päästäkää mut taksii ja antakaa mennä kotiin siellä on hyvä olla ei ketää häiritsemässä toimintaani! täten jätän herra brenkkupirun teidän harteillenne ja yritän vaihtaa tämän prioriteetin hyvään käytöksene ( TUSKINPA) sen verran mätä tapaus kyseessä. siin se soronoo!