Kuinka perseestä tämä syksy on siis ei Herran vittu!

Jokapaikka täyttyy ripulia muistuttavasta kurapaskasta! Tänääki vedin töihin rippipuvun niskaan ja varjelin tätä kuin kipeetä pimppiä mutta ei! Arvaa vaa vituttaako juuri prässätyt housut koivissa ja viimesen päälle meikattuna oot otto-automaatilla ottamassa rahaa romanttiseen viini-illalliseen niin JOKU VITUN BENSALENKKARI nakkenakuttaja pilottitakki päällä tulee ja jyräyttää paskasella DX COROLLALLA lätäkköö ja sivistynyt herra on aivan yltäpäältä paskassa! Ei kaukana ollut allekirjoittanut olisi nakannut tajun pois kyseisltä henkilöltä ja pakoputkesta letku hanuriin! Ei tekisi tollasille pörinäputkea fiilisteleville apinoille pahaa mökkitietä ajaessa heittää narulla jätkää jaloista kiinni koukkuun ja vähän "DRIFTAA"

Mikä vittu nyky naisilla on ? Kävin muutaman oluen tuossa rauhallisessa paikassa nauttimassa eilen iltasella ja sitte siinä tupakoidessani kuulen lauseita "Nainen 21-23v: HEI EX nää NÄIT RYPPYJ MUN SILMISSÄ? VOISIN OLLA SUN ISOSISKO?!?! (nalkutti oviloikkarille joka kysyi henkilöllisyystodistusta, ja tämä herra oli kyllä lähempänä 40") tai HEI MITEN ET VOI MUISTAA MUA?! MÄHÄN OON TÄN PAIKAN KANTTISS??! mikä helvetin selittely siinä on jos haluaa nähdä onko laulukuoropoikaa muistuttavalla surkealla ihmisraasulla  asiaa pilaamaan muiden iltaa? Toiset ovella vituttavat on ne  moottoriturvat jotka jäävät heittää "hyvää läpyskää" lihakuutioiden kanssa.... narua rasvaillen...

Vituttaa kyllä niin paljon taas vaihteeksi näin perjantaina että viini-illallinen on peruttu, seuralaisen nalkutus oli kuin maakiilakone aivolohkossa, hänet on ruopattu.

Itseään kunnioittavana miehenä haen pyöreähkön, värittömän, pehmeän, neutraalin ja hieman koivuklapia muistuttavan seuralaisen ja vietän hänen kanssaan miestenillan! Hänhän on tuttu ja aina yhtä kostea ja helposti avautuvan koskenkorvan!

Cheer's